Samen leuke dingen doen!

Wandelen (6 of 10 km) of kajakvaren (ongeveer 3 uren) in de Rottige Meente

Vandaag hebben we twee verschillende activiteiten op het programma staan.

Voor diegene die graag mag wandelen in een schitterende natuur gebied, kan kiezen uit twee afstanden. Er is een rondje van 6 km of een rondje van 10 km.

Na de wandeling gaan we na genieten bij molen ‘de Rietvink’. Hier is een koffie/theetuin met eventueel iets lekkers erbij.

Het kajakvaren start op dezelfde plek als waar de wandelingen starten, maar dan in het water. Na ongeveer één km moeten we de kajaks overdragen en peddelen we de natuur in waar verder geen gemotoriseerde vaartuigen varen. Dit is een van de weinige plekken in Nederland waar dit zo is.

Hier gaan we ongeveer twee tot drie uren rond varen, waarna we ons ook melden bij molen ‘de Rietvink’.

Voor meer informatie voor de wandeling en het kajakvaren kun je op de site kijken van: Staatsbosbeheer en kayaktjongertours en voor informatie over de molen: www.molenderietvink.nl.

Na afloop is er de mogelijkheid om een patatje met iets erbij te eten. Tegenover de parkeerplaats is een friettent met een terrasje.

Kosten: Kajakvaren met een eenpersoonskajak € 15,00 en met een tweepersoonskajak € 25,00. Wandelen is gratis en verwennerij bij de molen en overige consumpties voor eigen rekening.

Start : parkeerplaats tegenover Lemsterweg 2a, 8485 KL  Munnekeburen

 

Lijkt het je leuk om een keer mee te gaan? Vul je gegevens in bij "LID WORDEN".