Samen leuke dingen doen!

Contact informatie

Wij richten ons met onze activiteiten op de grote groep 35- tot 57-jarigen.

Lijkt het je leuk om eens mee te gaan? Nieuwelingen en introducés melden zich voor de eerste keer aan via het aanmeldformulier. Hierna mag je geheel vrijblijvend eenmalig mee. Het uitje en eventuele consumpties betaal je uiteraard zelf.

Na aanmelding bedragen de kosten 21 euro per jaar. Meld je je echter pas na de maand juni aan, dan  kost het lidmaatschap je slechts 14 euro. Als je niet betaalt, wordt je lidmaatschap automatisch beëindigd. Ook ontvang je dan geen nieuw programma meer.

Heb jij nog leuke ideeën voor het eerstvolgende programma, bij voorkeur in Friesland? Meld het dan bij de activiteitencoördinator. Wie weet kiezen wij de volgende keer wel jouw uitje uit! Als het jou leuk lijkt om deel te nemen aan de activiteitencommissie, ben je welkom. Deelname is vrijwillig en tijdelijk. Zo hebben wij altijd weer een vers team, met nieuwe en frisse ideeën!

Je aanmelding voor een activiteit ontvangen wij het liefst per e-mail. Bij activiteiten waarvoor wij moeten reserveren, dien je je voor de aangegeven aanmelddatum op te geven. Als je annuleert kunnen wij niet altijd voorkomen dat wij de gemaakte reserveringskosten aan jou moeten doorberekenen.

Tijdens een activiteit kunnen foto's worden genomen voor plaatsing op de website. Dit om de sfeer van een activiteit te laten zien en ter werving van nieuwe leden. De Uitgroep Friesland houdt de persoonsgegevens van haar leden in principe geheim, tenzij jij hebt aangegeven geen bezwaar te hebben tegen het verspreiden van je gegevens.

Lid worden?

Vul het onderstaande formulier zo duidelijk mogelijk in.


Voornaam en Achternaam:
Straatnaam: Nummer:
Postcode: Plaats:
Telefoonnummer:
Leeftijd: (doelgroep is van 35 tot en met 55 jaar)
E-mailadres:
Je bericht: